0

Anna Wintour 150Na een film die gebaseerd is op Vogue redactrice Anna Wintour, komt er nu ook een musical over deze eigenaardige vrouw. Dit is niet zo gek, want er is genoeg te vertellen over het leven van mevrouw Wintour.

De musical zal ‘Ryan Raftery Is The Most Powerfull Woman in Fashion’ gaan heten. De naam verwijst naar de man die de musical tot stand heeft gebracht, namelijk Ryan Raftery, en hij zal ook de rol vertalen van Anna Wintour. Nadat hij de power vrouw een paar jaar geleden had gezien, kreeg hij inspiratie voor deze musical. Hij beschrijft de succesvolle redactrice als een combinatie tussen de Darth Vader en Hillary Clinton.

De musical zal beginnen met de keuze die Wintour moet maken over de cover van Kimye. Ze is erg bezorgd hierover, want ze gelooft dat deze beslissing haar baan kan kosten. Met wellicht het einde inzicht bij haar zo geliefde Vogue kijkt zij terug op haar leven en hier neemt de show je in mee. Het verhaal is gebaseerd op verschillende interviews, de documentaire ‘The September Issue’ van R.J. Cutler en de eigen verbeelding van Raftery.

Helaas zal de musical alleen te zien zijn in Verenigde Staten.

  • Anna Wintour

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties