0

jan taminiauOntwerper Jan Taminiau heeft al heel wat beroemdheden mogen kleden en zelfs meerdere keren Maxima. Als meesten de naam Jan Taminiau horen, denken zij aan zijn postzakoutfit van onze Koningin: nu zal nog een celeb hierin gekleed gaan.

In de nieuwe editie van de Donald Duck heeft de ontwerper een hoofdrol gescoord als Jan Truienmouw. Dit stripfiguur heeft ‘s werelds beroemdste eend gekleed, maar ook: zangeressen Lady Koekoek, Byoncéend en Koningin Kwáxima. Het hele issue heeft een fashion tintje gekregen en ook andere designers dan Taminiau, zoals als Viktor & Rolf, Ralph Lauren, Karl Lagerfeld en Roberto Cavalli, zullen voorkomen.

Zelf vind Jan het ontzettend leuk: hij las in zijn jeugd altijd de Donald Duck en zijn petekind heeft nu ook een abonnement op het beroemde magazine. Via zijn Facebook laat hij weten dat hij het een eer vindt om in het blad te staan en dat hij nog één grote wens heeft na het kleden van onze Koningin, namelijk om Katrien Duck te mogen kleden.

Op vrijdag 22 augustus ligt de Sterren in Duckstad in de winkel. Jan Taminiau ging nog even terug in de tijd en postte onderstaand kiekje op Facebook.

  • jan taminiau 500
    Jan Taminiau: "Reading the Donald Duck with friends #postbag #myfirstdonaldduckcover #disney @hammamimaan @victor_de_bie"
  • image-4497724
    Jan Taminiau als zijn karakter Jan Truienmouw

www.instagram.com/jantaminiau

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties