0

PH87683Voor een mooie huid is het niet alleen belangrijk om goede huidverzorging te gebruiken, ook je voeding speelt een rol. Je bent tenslotte wat je eet. Zo zorgen avocado eten en genoeg water drinken voor een gezonde glow en werken teveel zout en junkfood juist averechts.

Maar ja, soms hebben zelfs de grootste beauty guru’s zin om even lekker te snacken. Gelukkig is er nu ook voor de momentjes dat je jezelf niet helemaal in de hand hebt een oplossing. Sterker nog deze snack zorgt juist voor een mooie huid. Waar we het over hebben? Popcorn!

Helaas voor iedereen die meteen naar een zak popcorn graait, we hebben het niet over de gewone variant maar over SexyPop. Bij de naam denk je misschien niet aan beauty food maar deze speciale popcorn bevat meer antioxidanten dan bijvoorbeeld broccoli en is er in vier gezonde smaken: Avocado & Seaweed, Bangin’ Cheddar, Black Pepper en Brazilian Coconut. Vooral de eerste variant zou bijdragen aan een goede huid.

Wij vragen ons een beetje af of je van popcorn echt een stralende huidje kan krijgen of dat je het beter gewoon bij avocado en water kunt houden. Maar het is het testen zeker waard… Helaas is het merk voor zover wij weten niet in Nederland te koop.

popcorns-large-16405e36988d6f48790f40f16d7860c2-640x396

www.sexypop.us 

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties