0

Maxima ERwin OlafWij Hollanders zijn een raar volkje, vraag maar aan al jouw buitenlandse familie en kennissen. We lopen op klompen, wonen in molens en het enige dat we kunnen is dijken bouwen en tulpen kweken. Ooh, en we zijn áltijd stoned.

Natuurlijk klopt hier niks van. Toch vond Buzzfeed het leuk om een paar internationale contacten foto’s van typisch Hollandse dingen voor te leggen en ze te vragen wat zij daarbij voelden. Britse, Schotse, Australische en Amerikaanse mensen hebben geantwoord en de reacties op ons broodje haring, de nieuwjaarsduik, Gerard Joling, bakfietsen en spijkerpoepen zijn geweldig.

Onze favoriet is toch wel wat ze zeiden bij de foto van onze stylish Koningin Máxima. De correspondenten reageerden vol lof met commentaren als “She’s Holland’s Kate Middleton.”, “The Dutch correspondent to Ralph Lauren.” en “This is the most powerful businessperson in the Netherlands. She made her fortune in the tulip trade.”. Maar onze favoriet is toch wel deze: “Is she the Dutch Blair Waldorf? Her style game is On. Point.”. Daar zijn wij het helemaal mee eens!

Zin om te lachen? Bekijk dan de rest van het Buzzfeed artikel hier.

  • Maxima ERwin Olaf

(Beeld: www.erwinolaf.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties