0

GREY beerValentijn nog maar een paar weken van ons vandaan en dat betekent dat de roze hartjes ons al weer aardig om de oren vliegen. Maar, dat niet alleen want op 14 februari gaat de langverwachte film Fifty Shades of Grey in premiere en dat is misschien iets waar we nog wel meer naar uitkijken dan een romantisch avondje met de liefde van ons leven.

Het is dus geen verrassing dat met de komst van Fifty Shades en Valentijnsdag de op de film geïnspireerde cadeau’s ons om de oren zouden gaan vliegen, toch hadden we een SM beer misschien niet zo snel verwacht. Vermont Teddy Bear.com komt met een grijze teddybeer in een grijs pak met handboeien en een masker. Maar, de beschrijving bij het beertje is misschien nog wel het meest opvallende. De website prijst de beer namelijk met de volgende tekst aan ons aan.

“De beer verleid met een zijde zachte en smoky Grey vachtje, smouldering blik en onweerstaanbaar grijs pak en stropdas. Give the one you want something that will obsess and possess them. With all of the trappings of a memorable gift – daring, passion, exciting next-to-skin touch. She’ll be desperate to get close.”

Bekijk de Grey beer hieronder.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.vermontteddybear.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties