0

armbandjes opladerJe moet nog even dat belangrijke appje versturen en dat leuke fotootje op je Instagram zetten, maar de batterij van je telefoon denkt daar anders over en besluit om er mee op te houden. Dit horror scenario komt ons als iPhone en social media verslaafden helaas maar al te bekend voor. Gelukkig is er nu een manier waardoor deze frustratie voorgoed verleden tijd is en het is nog fashionable ook!

Voortaan heb jij altijd en overal een oplader bij je en dan bedoelen we niet in je tas. Nee, met deze armband hangt hij voortaan gewoon om je pols. De bracelets hebben namelijk een USB-oplader waarop je jouw smartphone kan aansluiten en zo kom je nooit meer zonder batterij te zitten. Ga dus vooral lekker door met Facebooken en je hoeft je Tinder verslaving ook niet op te geven. Wij gaan ongetwijfeld heel blij worden van dit levensreddende stukje metaal.

En het wordt nog beter. De armbandjes hebben niet zomaar een printje, maar zijn ontworpen door bekende designers waaronder Rachel Zoe! Wat wil je nog meer zou je zeggen. Is dit voor jou ook dat ene missende puzzelstukje in je leven? Ga dan snel naar eBay, want daar vind je de bandjes.

Bekijk ze alvast hieronder! Wil je bestellen? Klik dan op de onderstaande foto.

armbandjes opladerwww.ebay.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties