0

pop 1 150De laatste tijd gaat het steeds meer en meer om realistische beelden in de media en voor merken. Zo paste Victoria’s Secret hun slogan aan omdat deze een verkeerd beeld presenteerde van het perfecte lichaam, koos Calvin Klein voor een nieuw model met een maatje meer en zal zelfs het speelgoed aangepast worden.

Nu Sinterklaas steeds dichterbij komt, zullen jonge meisjes allemaal een Barbie op hun verlanglijstje hebben staan alleen is deze met haar size zero niet het beeld van de vrouwen die op straat lopen. Daarom vond grafisch ontwerper Nickolay Lamm het tijd voor een pop dat een meer realistischer beeld weergeeft. Hij ontwierp vorig jaar de ‘Lammily Doll’ en deze wordt voor de aankomende feestdagen misschien wel een grote hit.

De Barbie heeft de maten van een gemiddeld 19-jarig meisje en heeft bruin haar in plaats van blond. Dat de pop niet meer size zero heeft, super lang is en een grote boezem heeft, is al een verbetering maar dit was voor Lamm niet genoeg. Hij bedacht er nog een stickerpakket bij, waardoor jij de pop kan voorzien van acne, cellulitis, striae en zelfs blauwe plekken en littekens.

Realistischer kan haast niet dan met deze Lammily Doll en ze kost ook slechts 25 dollar. Voordat de feestdagen zullen starten zullen er ongeveer 55.000 poppen op de markt worden gebracht. Dus wil jij jouw dochtertje, zusje of nichtje een leuk cadeau doen voor Sinterklaas of Kerst? Dan weet je wat je te doen staat…

Bekijk onderstaande foto’s en filmpje om te zien hoe de Lammily Doll eruitziet en hoe ze verschilt van de echte Barbie.

  • pop 1
  • pop 2
  • pop 3
  • pop 4
  • pop 5

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties