0

Naakte jurk IRLWe schreven laatst al over de naakte jurk, een jurk die uit niet veel meer bestaat dan huidkleurige, doorzichtige stof en zorgvuldig geplaatste kralen, veren of borduursels en een echte hit is op de rode loper. Maar de rode loper en het ‘echte leven’ zijn twee hele verschillende dingen.

Eén vrouw besloot deze rode loper trend naar de straat te halen en liep een hele dag rond in een naakte jurk met opvallende rode borduursels. Hoe dit was schreef zij op voor Popsugar. Waar deze dappere fashionista als eerste achterkwam is dat de jurk inderdaad héél erg bloot is. De ingebouwde onderjurk moet namelijk zo onopvallend mogelijk zijn en blijft dan ook moeilijk op zijn plek zitten. Met trap lopen was dit helemaal een uitdaging.

Bovendien kennen wij, het modeminnende publiek, deze naakte trend, maar is de rest van de wereld niet op de hoogte van de rode loper looks van Kim, JLo en Beyoncé. Als je in een vergelijkbare jurk over straat gaat kan je dus flink wat starende blikken verwachten!

Het uitgebreide verslag van haar ervaringen kan je hier lezen en hieronder kan je de look van de schrijfster bekijken. Natuurlijk hebben we de jurk even gegoogeld en hij is gewoon te koop op Asos. Als je op de productfoto’s klikt kan je ‘m direct bestellen!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties