0

150In 2013 was ‘selfie’ het woord van het jaar en sindsdien is het niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Elke dag zien we tientallen selfies voorbijkomen op Instagram, Facebook en Twitter. Met name Kim Kardashian en halfzusje Kylie Jenner kunnen er wat van.

Van de Kardashian-Jenner clan kunnen we heel veel leren, maar er is nu ook een andere leerschool die je kan helpen om de beste kiekjes van jezelf te maken. In Londen kun je namelijk een speciale studie ervoor volgen. Daarvoor laat je echter je smartphone thuis en ga je over op het echte werk met een spiegelreflexcamera. Tijdens de cursus the art of self-portraiture  leer je binnen vier weken alle ins en outs over het maken van de perfecte selfie.

Deze mini studie is alleen weggelegd voor de échte narcisten en je zal er zo’n 170,- voor moeten neertellen. Tijdens deze lessen leer je vanaf welke hoek je het beste een selfie kan maken en daarnaast leer je alles wat je kunt leren over zelfportret fotografie. Met een kleine beetje kennis over de instellingen van je iPhone komt je er niet, want ervaring met de instellingen van je professionele spiegelreflexcamera is een vereiste.

  • 500

(Beeld: www.pinterest.com )

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties