0

150Als je een wereldberoemd model zoals Cara Delevingne bent, dan kun je natuurlijk verwachten dat je miljoenen fans over de hele wereld hebt en daar wat crazies tussenzitten. Cara Delevingne is net zo gek en houdt wel van een grapje, dus twijfelde geen moment toen ze een bijzondere fan tegenkwam op instagram.

Fashionable @thegrannygram was helemaal in haar nopjes toen ze zag dat niemand minder dan Cara Delevingne haar volgde op instagram. Ze postte gelijk een aantal gephotoshopte kiekjes en had het model naast haar geplakt op de foto en een zonnebril gegeven. Cara vond dit kiekje geweldig en repostte het op haar eigen account met daaronder de caption: “Your amazing @thegrannygram Age is just a number! TWINS!”.

Fans van Cara stuurden @thegrannygram allerlei grappige foto’s toe en ze kreeg er talloze fans bij. Het enige wat nog tussen Cara en de fashionable oma fan staat is een ontmoeting en hopelijk gaat dat nog een keer echt gebeuren. Tot die tijd moet @thegrannygram het maar doen met zelfgefabriceerde creatieve selfies. Bekijk een aantal fotootjes hieronder.

 • 500
  @Thegrannygram: You surprised me with a following, I surprise you with new sunglasses. Now we are real twins @caradelevingne
 • @Thegrannygram: I'm in love with my followers, but especially I'm in love with @caradelevingne! Thank you twin!
 • cara
  @thegrannygram:Toot toot, the twins are coming by @delevingne_mademedoit
 • 915678_1529130770650066_1277774928_n
  flower power

(Beeld: www.instagram.com/thegrannygram/)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties