0

main.original.585x0-1Genoeg water drinken is hartstikke belangrijk. Soms schiet dat er door een drukke dag of juist een lange dag op kantoor helemaal bij in. Ben jij ook zo iemand die zelfs met een super hippe Bobble of Dopper nog vergeet om daadwerkelijk te drinken? Dan heeft deze start up wellicht de oplossing voor je!

Het team achter de nieuwe Hidrate bottle zet namelijk de techniek aan het werk om jou meer te laten drinken. Door een sensor en Bluetooth ontvanger in de waterfles te installeren houdt jouw mobiel op een speciale app bij hoeveel jij hebt gedronken. De benodigde hoeveelheid water voor jouw levensstijl wordt berekend op basis van je leeftijd, lengte, gewicht en activiteitsniveau. In de app is constant te zien hoeveel water jij nog zou moeten drinken. Het allerbeste foefje is dat je waterfles ontzettend slim is. Als je te lang niet hebt gedronken, dan gaat hij subtiel oplichten ter herinnering. Hoe handig?

Op dit moment is de waterfles nog niet te koop, maar zoekt het project fondsen via Kickstarter. Daar bleek dat de waterfles een grote toekomst tegemoet gaat. Met nog 33 dagen waarop mensen kunnen ‘doneren’ heeft Hidrate zijn doel al lang en breed overschreden. In plaats van de beoogde $35,000,- hebben ze inmiddels ruim $235,00,- opgehaald!

Wil jij ook nog doneren, dat kan hier! Tegenover jouw donatie staat onder andere het ontvangen van een van de eerste Hidrate flessen!

  • main.original.585x0-1

(Beeld: www.hidrate.me)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties