0

Kanten boxerSam Smith zingt dan misschien “money on my mind”, maar gisteravond zat de Britse zanger duidelijk ergens anders met zijn gedachten. Namelijk bij ultra strakke boxershorts van kant voor mannen. Ook weten we meteen de gevoelens van de zanger over kanten ondergoed bij mannen. He doesn’t hate it.

We zijn even aan het researchen geslagen en het kanten onderbroekje in kwestie komt uit The Male Power Stretch Lace collection. Volgens de ontwerpers geeft dit mannen de kans om te genieten van delicate en luxe lingerie . De collectie bestaat uit witte en zwarte kanten boxers, maar voor de liefhebbers zijn er ook skimpy stringetjes te vinden.

Volgens de designers komt het kant pas echt goed tot leven zodra het zich rondom de mannelijke curves van een strak lichaam weet te buigen. Nog een kleine tip van de website. “Try the crotchless panty when you want to “let it all hang out.”

Bekijk de kanten mannenslips hieronder. Je lover verrassen met een kruisloosbroekje voor onder de kerstboom? Klik dan op één van de onderstaande foto’s om te bestellen.

  • Men's lingerie now exists haha. How do we feel about this people? I don't hate it haha
    Men's lingerie now exists haha. How do we feel about this people? I don't hate it haha.. Aldus Sam Smith
  • 145-162 black
  • 491-162 white
  • 442-162 black
  • 145-162 white

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.malepower.com

(Beeld: www.instagram.com/samsmithworld)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties