0

Celebs at The 2011 MTV Movie Awards in Universal CityOp zoek naar een uniek item van een celeb? Wij hebben iets gevonden waarvan we zeker weten dat niet veel mensen hiervan in het bezit zijn.

De grill van Amanda Bynes staat namelijk te koop! Na Rihanna, Madonna en Beyoncé kon Amanda onder het motto ‘beter laat dan nooit’ natuurlijk ook niet achterblijven. En dus besloot de actrice ook een glinsterend gebitje aan te schaffen om hip voor de dag te komen.

Helaas heeft het voor Amanda nooit tot dat moment mogen komen, aangezien ze tegenwoordig van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn. Na alle media aandacht en haar drugsgebruik zit ze veilig in rehab en kan de maker van de grill haar op geen enkele manier bereiken. Tja, wat moet je dan?

De bling bling tandjes zijn namelijk al gemaakt en het is natuurlijk zonde als al dat werk voor niks is geweest. Dus besloot de maker zijn Instagram volgers om raad te vragen over wat hij met de grill moet doen. Verkopen en de opbrengst aan het goede doel geven? Wat bleek, veel mensen hadden wel interesse in het rosé gouden gebitje. Als jij jezelf ook al ziet lopen met nieuwe Amanda Bynes tanden moet je snel zijn want voor je het weet heeft de grill een nieuwe eigenaar.

Bekijk de grill hieronder!

Amanda Grill

Amanda Bynes

Amanda Bynes

www.instagram.com/benballer

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties