0

Bar Refaeli vampire facelift avaDe eer dat je genomineerd bent voor een Oscar is allang niet meer genoeg. Nee, de celebrities die geen Oscar in ontvangst mogen nemen, krijgen allemaal een zogenaamde swag bag mee naar huis.

Het bedrijf Distinctive Assets bepaalt al elf jaar lang welke goodies de sterren mee naar huis mogen nemen en die zijn soms erg lachwekkend. En dat is best logisch, want wat geef je aan iemand die alles al heeft?

Wij hebben de vijftien meest bizarre cadeaus voor jullie op een rijtje gezet. Bekijk het hieronder!

1. The O-shot. De naam doet misschien al een belletje rinkelen, maar het is nog vreemder dan je denkt. Dankzij dokter Charles Runels kunnen vrouwen namelijk makkelijker een orgasme krijgen door een injectie. Bij deze ingreep wordt er eerst bloed van je afgenomen, daar worden de bloedplaatjes van gescheiden en deze worden vlakbij de clitoris – die daarna geboost en extra gevoelig zou worden – gespoten. Tsja… Wie wil dat nu niet in haar goodiebag vinden?

2. Ook aan de mannelijke sterren is gedacht; mochten zij niet winnen dan krijgen ze een haartransplantatie aangeboden van ARTAS Robotic. Handig!

3. De celebs vonden ook condooms van het merk Naked in hun tasje. Komt vast van pas, maar dat is niet echt wat wij verwachten dat er wordt gegeven bij een gebeurtenis als de Oscars.

4. De verliezers van de Oscars hoeven nooit meer bang te zijn voor vervelende paparazzi. Ze hebben namelijk van Mace een pepperspraypistool gekregen. Heftig, vind je ook niet?

5. Dezelfde gulle man van de O-shot gaf ook een zogenaamde ‘vampierfacelift’ cadeau. Dit werkt eigenlijk op dezelfde manier als zijn andere ingreep maar nu worden de bloedplaatjes in je gezicht gespoten in plaats van down under. Dit zorgt ervoor dat je huid er jonger uitziet en dat kleine rimpeltjes verdwijnen. Realityster Kim Kardashian topmodel Bar Refaeli zijn in ieder geval al fan.

6. Dat iedereen last heeft van de economische crisis, bewijst Distinctive Assets wel. Zo gaven ze in hun swag bag van vorig jaar een spuitfles Windex (vergelijkbaar met Glassex) cadeau.

7. In hetzelfde jaar kregen ze ook een borstel om haren van kleding te halen van Gleener…

8. … en een boek om je seksualiteit in eigen hand te hebben. Daar zit iedereen op de wachten, niet?

9. In 2011 werd iedereen verblijd met een tas vol anti-bacteriële handgel van Purell.

10. En in 2011 vonden ze een heleboel neusspray in hun bags. Was Distinctive Assets bang dat de sterren het in 2012 af zouden laten weten door een verkoudheid?

11. Alle celebrities ontvingen de horloges uit de Kim Kardashian Signature Watch Collection by The Brissmor Compagny. Tsja, of ze daar nu op zaten te wachten?

12. Distinctive Assets zendt – onbedoeld? – een nogal verkeerd signaal uit met de Slimware Stylish Portion Control Plates. Deze afschuwelijke lichtgroene borden met een groot lelieblad in het midden, moeten er voor zorgen dat de celebrities niet teveel eten…

13. De sterren ontvingen in 2010 een operatie ter waarde van 88.000 dollar tegen rode ogen (handig na alle tranen na het verliezen van de Oscars!).

14. Ook kregen ze in 2010 de pil Prevennia die de vrouwelijke celebrities zou moet beschermen tegen borstkanker.

15. Alle verliezers kregen een hilarische Pig Board in hun goodiebag. Dat hebben de celebs vast nog niet liggen, nee! Wat het is? Het is te vergelijken met Ezeltje Prik. Kijk voor meer duidelijkheid naar het filmpje hieronder.

Bar Refaeli onderging een vampire facelift

Bar Refaeli onderging een vampire facelift

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties