0

150Wij vrouwen hebben waarschijnlijk al honderden soorten haarverzorgingsmerken uitgeprobeerd én er staan vast wel heel wat halflege shampooflesjes in de badkamer niets te doen. Hoe ideaal zou het zijn als je dit allemaal niet meer hoefde te gebruiken en je haar voor een langere tijd schoon zou blijven?

Wetenschappers zijn hier nu al een lange tijd meebezig. Onderzoekers bij Living Proof volgen de no-poo trend namelijk op de voeten; deze trend dumpt shampoo voor het welzijn voor je hoofdhuid. De werknemers van Living Proof geloven dat ze de vicieuze cirkel van haar beschadiging kunnen doorbreken. Ze hebben een OFPMA molecuul ontwikkeld die het haar voor een langere tijd schoon houdt, waardoor je het minder vaak hoeft te wassen en dus ook niet onnodig beschadigt.

“Shampooing and styling hair are events that cause damage. However, we’ve found that people who use Living Proof shampoo can go longer between washes and extend the lifespan of a hairstyle”, zegt onderzoeker Eric Spengler. Living Proof gelooft dat ze met het proces van moleculen ontwikkelen nog meer haarproblemen kunnen oplossen.

Grote kans dat de onderzoekers binnenkort dus wéér met doorbrekende molecules op de proppen komen. Living Proof is een high-end haarverzorgingsmerk in Amerika, waar niemand minder dan Jennifer Aniston geld in investeerde en de co-owner van is. Helaas zijn de producten nog niet in Nederland verkrijgbaar.

  • 26d3fb31be50356f506b2425e12800e5

www.livingproof.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties