0

1418487940_prince-george-gEr was een tijd dat Crocs hot waren. Op de camping in Frankrijk liep iedereen ermee en als jij een paar had, heb je je vast ook schuldig gemaakt aan het bedazzelen van je roze exemplaren met diamanten en figuurtjes.

Sindsdien zijn de schoenen niet echt meer populair. Natuurlijk zijn er nog een aantal trouwe klanten, maar de grote hype is over. Totdat de kleine Prins George op een polowedstrijd van zijn vader verscheen met een paar marineblauwe Crocs aan. Samen met zijn moeder Kate stond George te kijken naar zijn vader William. Het kleintje kon natuurlijk niet stil blijven zitten en huppelde vrolijk rond over het grasveld mét Crocs aan.

De foto’s zijn de hele wereld overgegaan en Crocs kan het kinderschoentje niet aanslepen. Een woordvoerder van het label zegt dat de verkoop van de schoenen met 1500% zijn gestegen. Vooral Amazon zag de verkopen groeien: “Once again, Prince George proves there’s no age limit on being a fashion icon. We’ve seen a 16-fold increase in sales of kids’ Crocband shoes at Amazon.co.uk since the photo of him wearing a pair was released.” Net als zijn moeder verandert de kleine jongen alles wat hij aanheeft in goud. 

Klik hier om de kleine prins op zijn Crocs te zien. Klik op de productfoto als jij deze Crocs ook wilt bestellen voor je eigen kleine of je neefje!

(Beeld: Officiële Kerstfoto van Prins George)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties