0

Blair WaldorfEerlijk is eerlijk, we hadden allemaal een lichtelijk ongezonde obsessie met Gossip Girl toen de serie uitkwam. Naar mate de seizoenen verstreken werd dat voor sommigen al minder, máár we hebben tot het fantastische einde aan toe gekeken.

Voor een schrijfstervan de Amerikaanse Cosmopolitan was Gossip Girl echter meer dan een leuk tijdverdrijf. Het was een levenswijze, een religie haast. Hannah Orenstein schreef haar hele verhaal op voor haar huidige werkgever en dat is om van te smullen!

De jonge Hannah zag een voorbeeld in Blair op het moment dat ze zelf ‘verdwaald’ was en niet wist wie ze was. Ze smulde bij Gossip Girl van de exclusieve scholen waar ze naartoe gingen, de verplichte uniformen en Blair’s preppy stijl in de vrije uurtjes. Natuurlijke spraken ook de glamoureuze evenementen tot haar verbeelding.Hannah nam een voorbeeld aan Blair en zorgde er eigenhandig voor dat haar leven precies zo werd als dat van Blair. Nu schrijft ze voor Cosmopolitan en heeft ze haar droomleven in New York.

Benieuwd naar het hele verhaal? Dat lees je hier.

  • Blair Waldorf

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties