0

kerstboom 150Ondanks dat de meesten van jullie waarschijnlijk zich nog niet bezighouden met de komende feestdagen, doen de designers dit wel. Zo stromen de winkels beetje bij beetje vol met de verschillende kerstcollecties en is Dolce & Gabbana met wel een heel leuk kerstproject bezig.

De ontwerpers van Dolce & Gabbana sloegen vorig jaar de handen in één met Claridge’s, een luxe hotel in Londen. In de lobby togen de twee Italianen een gigantische kerstboom op, die natuurlijk custom made was. Nu, voor de twee keer op rij, zal de dennenboom weer een D&G tintje krijgen en dat belooft veel pracht en praal.

Het thema voor deze kerstboom zal een ‘magisch dierenwoud’ zijn, compleet met dieren onderaan de boom bij een kampvuurtje. De kerstballen zullen versierd zijn met vlaggen van landen over de hele wereld, die staan voor de kindjes op de wereld, aan wie deze boom is opgedragen. Op 19 november zal de boom voor het eerst te zien zijn in de lobby van Claridge’s.

Ben je benieuwd naar hoe de boom er ongeveer uit zal gaan zien? Bekijk de schets van Dolce & Gabbana hieronder en de design kerstboom van vorig jaar.

  • schets d&g 500
  • kerstboom
    De Dolce & Gabbana kerstboom van vorig jaar

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties