0

celebs-met-huisdieren-5De wereld is verdeeld in twee soorten mensen: kattenliefhebbers en hondenmensen. Het is natuurlijk bijzonder onhandig om met eentje ‘van de verkeerde kant’ in een relatie verzeild te raken, want welk huisdier moeten jullie dan in hemelsnaam nemen!? Het is dan ook het best om deze vraag direct op de eerste date te stellen.

Heb je wel al een kat, maar nog niet jouw katten minnende partner gevonden? Dan weten we jou vast op te vrolijken met deze leuke, enigszins bizarre goodie. Het is een giga diamant die het onaantrekkelijke uitzicht op de anus van je kat nét even iets gezelliger maakt, de ‘Twinkle Tush’. Op het eerste gezicht lijkt dit accessoire heel katonvriendelijk, maar het is eigenlijk niks meer dan een soort armband die om de staart van je kat heen gaat en een strategisch geplaatst hangertje heeft.

Benieuwd welk uitzicht je te wachten staat? Je bekijkt het hieronder in een filmpje. Als je geïnteresseerd bent willen we je wel even waarschuwen: de website (die je hier vindt) ziet er niet helemaal sjofel uit en als je de Twinkel Tush in je winkelmandje doet wordt je doorverwezen naar een andere site. Wij raden dus aan om je lades eens door te zoeken naar de hangertjes die je vroeger aan je mobieltje hing of om creatief te gaan knutselen.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties