0

BEyonce gebouwAls je Beyoncé bent dan zijn er heel wat dingen die je gemakkelijk van een soort try before you die-lijstje kan afstrepen. Zo gaat ze op de meest fantastische vakanties, werkt ze samen met een hele bups fantastische artiesten en is zo ongeveer de hele wereld idolaat van haar. Maar binnenkort kan ze iets van haar lijstje afstrepen wat er waarschijnlijk niet eens op stond.

Een Australische architect heeft namelijk plannen gepresenteerd om een wolkenkrabber te bouwen die is geïnspireerd door Beyoncé’s vormen. Om iets specifieker te zijn, op de vormen in haar muziekvideo Ghost. In deze clip zien we dansers (is het Beyoncé of niet?) bewegen in een soort laken dat strak om hen heen is gewikkeld. Met dat laken worden bijzondere vormen gemaakt en precies deze vormen zijn de inspiratie van het nieuwe gebouw.

De wolkenkrabber zal gebouwd worden in Melbourne, Australië. Hij wordt bijna 230 meter hoog en telt 68 verdiepingen. Het bijzondere complex zal voornamelijk van glas worden gemaakt. Op de foto’s kan je zien dat de zon hierdoor van het gebouw afkaatst, wat de natuurlijke vormen van het gebouw versterkt.

Benieuwd hoe een op Queen Bey geïnspireerde wolkenkrabber eruitziet? Bekijk hieronder de beelden! We hebben natuurlijk ook Beyoncé’s videoclip nog even voor je opgezocht.

  • Beyonce-Inspired-Premiere-Tower_Elenberg-Fraser_dezeen_784_8
  • beyonce_skyscraper_00
  • Beyonce-Inspired-Premiere-Tower_Elenberg-Fraser_dezeen_784_10
  • main.original
  • Beyonce-Inspired-Premiere-Tower_Elenberg-Fraser_dezeen_468_12

(Beeld: www.beyonce.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties