0

thumb 150De maand oktober is alweer aangebroken en deze maand staat zoals ieder jaar volledig in het teken van de ziekte borstkanker. Helaas komt deze ziekte nog veel te vaak voor onder vrouwen en bedrijf Nestlé brengt dit op wel een heel grappige manier onder de aandacht.

Vraag aan jouw partner waar hij voor de eerste keer naar keek toen hij jou zag. Gegarandeerd dat hij antwoordt met jouw ogen of jouw prachtige lokken. Bij negen van de tien mannen is dit alleen niet het geval, maar kijken als eerste naar jouw boezem. Nestlé wilden wel eens weten hoe vaak er nu op een dag gekeken worden naar de boobies van een vrouw. Een camera in een beha registreerde precies hoeveel mensen een duidelijke blik wierpen op de borsten van het proefkonijn en dit waren er aardig wat! Sommige mannen kunnen het zelfs zo subtiel doen dat jij het nooit in de gaten zal hebben als het niet op camera was geregistreerd.

Het doel van het filmpje is dat vrouwen vaker hun eigen borsten moeten nakijken op verdachte knobbeltjes. Iedereen kijkt toch al de hele dag door naar elkaar borsten, waarom zal je jezelf niet nakijken? Bekijk het leuke filmpje hieronder en vergeet jezelf zeker deze maand niet te laten controleren!

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties