0

Justin O'Shea, buying director bij luxewebshop MyTheresa.com en luxe merk Balenciaga vonden het hoog tijd voor wat humor in de modewereld. Ze besloten daarom een super korte, grappige modefilm te maken.

"Why so serious?" De zin die Heath Ledger sprak in The Dark Night is een van mijn favoriete uitspraken. Waarschijnlijk had niemand ooit gedacht dat de uitspraak gerelateerd zou worden aan de modewereld. De modewereld is zo serieus. En het idee om wat lol in deze industrie te brengen, is iets waar ik achter sta", aldus O'Shea.

In het filmpje 'Une Incroyable Excuse' dat slechts 2 minuten duurt, zien we drie chique Franse dames tijdens een lunchafspraak praten.Een van de dames was haar autosleutels kwijt en vond iets heel bijzonders in haar tas.

De scene is gefilmd in een van de nieuwste hotspots in Parijs, namelijk Caviar Kaspa. Hieruit blijkt dat glamour en humor prima samengaan. "De film benadrukt hoe grappig mode kan zijn, zonder haar charme te verliezen", aldus O'Shea. De dames dragen alle drie de nieuwste collectie van Balenciaga.

Bekijk het filmpje hieronder.

www.mytheresa.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties