0

britnet 150Naar de kapper gaan is aan de ene kant heerlijk, denk aan de fijne hoofdmassage tijdens het wassen van je haren, maar aan de andere kant ook ontzettend stressvol, want wat als de kapper niet precies snapt wat jij wilt?

Als je deze foto’s van Britney uit de jaren ’90 bekijkt, betwijfelen we of Britney daar vandaag de dag nog vrolijk van zou worden, maar op de foto’s lijkt ze er in ieder geval blij mee. Met een grote glimlach en haar permanentje in standje wild showt ze de fotograaf haar dans moves.

Britney draagt verschillende outfits die niet zouden misstaan in het huidige modebeeld. De terugkomst van de nineties-mode wordt nog een keer bevestigd! Outfit inspiratie van een 13-jarige Britney Spears, wie had dat ooit gedacht?

De popster, die inmiddels 33 is, heeft heel wat meegemaakt sinds deze foto’s zijn genomen. We noemen een kleine breakdown op camera die zich afspeelde in een kapperszaak… Laten we hopen dat zijn binnenkort weer in rustiger vaarwater komt, het lijkt al de goede kant op te gaan.

Bekijk de foto’s van de jonge Britney hier!

  • Britney 500

(Beeld: www.instagram.com/britneyspears)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties