0

FUNNY FIND 24 7 een cupcake to go met deze automaatHeb jij ook vierentwintig uur per dag zin in een lekkere, verse cupcake? Daar nu iets op gevonden. Het populaire Amerikaanse bakkersmerk Sprinkles Cupcakes is met een heel nieuw concept op de proppen gekomen.

Sprinkles Cupcakes heeft namelijk een cupcake-automaat op tien verschillende plekken in de VS geplaatst. De machine heeft de toepasselijke naam Sprinkles ATM, wat natuurlijk op het vierentwintiguurs concept slaat.

Qua uiterlijk kun je de machine vergelijken met een roze pinautomaat, maar in de praktijk werkt het net iets anders; je gooit er een paar muntjes in en kiest een cupcake. De automaat levert je versgebakken cupcake in een doosje en je bent good to go.

Het idee begon bij de stichter van Sprinkles Cupcales: Candace Nelson. Zij vertelt zelf: ”I conceived the idea of an automatic cupcake machine after having late-night sugar cravings while pregnant with my second son. Even as Sprinkles’ founder, I couldn’t get my midnight cupcake fix!”

Benieuwd hoe zo’n cupcake-automaat er uitziet? Bekijk dan de foto’s hieronder. Denk je dat Nederland ook toe is aan zo’n machine?

cupcake atm 1 cupcake atm 2 cupcake atm 3 cupcake atm 4
www.instagram.com/#cupcakeatm

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties