0

blair dorota 150De favoriete Gossip Girl vriendinnen zijn voor de meesten waarschijnlijk Blair en Serena. Het on again, off again BFF koppeltje heeft als je het ons vraagt echter één grote concurrent. En deze meiden spreken elkaar in het echte leven nog steeds!

De enige vriendschap die gedurende de hele serie stand bleef houden, blijkt dus ook nog te bloeien buiten de set. We hebben het duidelijk over Blair Waldorf en haar dienstmeid/vriendin/mede planner van snode plannetjes Dorota Kishlovsky. Zelfs als de twee het niet met elkaar eens waren, steunden ze elkaar. En dat Dorota er niet alleen voor Blair was, bleek wel toen Dorota ging trouwen

Adam Brody, de man van Leighton Meester, verklapte dit heugelijk feit aan de The Hollywood ReporterZuzanna Szadkowski (de echte naam van Dorotha) en Adam verschijnen binnenkort samen in de film Growing Up and Other Lies en op de set hebben de twee elkaar beter leren kennen. Ondanks dat Zuzanna en Leighton beste vriendinnen zijn, kende Adam haar daarvoor namelijk nog niet.

Wij hopen dat Leighton en Zuzanna in het echt ook van die heerlijke plannen smeden en het in ieder geval net zo gezellig hebben als in de serie!

  • blair dorota 500

(Beeld: Gossip Girl)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties