0

crackersAls je een beetje een cracker gek bent, dan ken je ze wel: van die grote, boeren, biologische speltcrackers, vaak ook nog ‘versierd’ met verschillende soorten zaden. Heerlijk zijn ze! Helaas betaal je voor die dingen ook de hoofdprijs in de supermarkt, een stuk meer in ieder geval dan voor je Wasa crackertjes.

Wat een ontdekking dus, dat je dat soort crackers gewoon kan bakken in je eigen keuken! Zo weet je precies wat je erin doet en je kan eindeloos blijven combineren met verschillende ‘toppers’ voor je cracker. Sarah Britton van het foodblog mynewroots.com deelde haar recept voor de ‘lekkerste zelfgemaakte crackers ooit’. Zelf maakt Sarah de crackers in twee varianten: rozemarijn, knoflook en gerookt zeezout óf vijgen, anijs en zwarte peper. Maar, zoals gezegd, kan je de cracker ook aanvullen met ingrediënten die jou lekker lijken.

De crackers blijven lang goed, dus je kan er een heleboel in één keer bakken, hartstikke handig. Op die manier kan je er ‘s ochtends van smullen, maar ze ook meenemen naar werk als snack.

Je vindt het recept en alle aanwijzingen hierHappy baking!

  • crackers
  • My_New_Roots-Life_Changing_Crackers-The_Coveteur-Food-02-728x385
  • My_New_Roots-Life_Changing_Crackers-The_Coveteur-Food-01-728x550

(Beeld: www.mynewroots.org)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties