0

gili papier eetdagboek 150Ben jij ook altijd zo nieuwsgierig wat voor eetgewoontes andere mensen hebben? In de nieuwe rubriek Food Diary geven BN’ers, bloggers en mensen uit de mode, beauty en lifestyle wereld een kijkje in hun leven en verklappen wat ze eten! Dit keer Gili Papier (29)!

Gili (160 cm en 57 kg) woont in de Jordaan in Amsterdam en is naast PR-manager van MaisonPR een expert op het gebied van alles wat met lifestyle en hospitality te maken heeft. Ze is altijd ‘on the go’, rent van opening naar opening, kent de halve wereld en is gek op het uitproberen van nieuwe hotspots, maar heeft ook haar all time favorites die nooit gaan vervelen. We geven je een kijkje in haar drukke agenda en eetdagboek.

Maandag
Ik heb een vroege meeting bij het art’otel. Je kunt hier super fijn en rustig vergaderen en de Italiaanse bediening weet uiteraard hoe ze een lekkere kop koffie moeten serveren. Geen tijd om te ontbijten en daarom combineer ik ontbijt en lunch op kantoor met een bakje N’oats bio havermout van mymuesli. Ik ben verslaafd aan koffie en neem deze altijd mee in een KeepCup aangezien ik altijd onderweg ben. Vanmiddag heb ik een meeting met Belvedere om een event door te nemen en de nieuwe limited edition te bezichtigen. ‘s Avonds heb ik afgesproken met vriendinnen voor een hangavond op de bank. We bestellen sushi en ik kan niet anders zeggen dat dit geen blue Monday was.

Dinsdag
Ik probeer meer te drinken en yogi thee is echt mijn favoriet. Niet alleen omdat hij super lekker is, maar ook om de grappige quotes op de zakjes. Ik kijk vaak op Instagram voor inspiratie en nieuwe trends en ik kom ineens een restaurant in Tel-Aviv tegen met mijn naam. Hoe cool, ik heb altijd al een eigen restaurant willen hebben. A girl can dream right! Ik ben bezig met een Villa Massa persreis en kom ik een foto tegen van vorig jaar, alleen maar goede herinneringen! Voor iedereen die nog geen vakantieplannen heeft, Sorrento (Italië) is fantastisch en een kijkje op de citroenplantage van Villa Massa is een must see! ‘s Avonds maak ik mijn befaamde (Gili)hamburger met truffel frietjes en neem ik een Australian chocolaatje als toetje… Morgen maar weer sporten.

Woensdag
Ik heb een meeting bij de Scandinavian Embassy: ze staan bekend om hun koffie en kaneelbroodjes, die neem ik dan ook. De dag vliegt voorbij en na een rondje hardlopen maak ik een risotto met als topping Parrano snippers (must try!). Daarna drink ik een kopje thee met een Snapper reep van Australian. Veel te lekker om te delen, dat doe ik dus ook niet.

Donderdag
Mijn collega Mireille kent mij een beetje en verrast me op kantoor met een kopje koffie. En heel speciaal, want gezet uit onze gloednieuwe Boretti espressomachine die kunstenaar Frank E Hollywood heeft beschilderd. Daarna ga ik naar de gallery van het art’otel om de nieuwe Lumen expositie te bezichtigen.

Vrijdag
Ik ben gek op chocolade en mag vandaag naar de chocoladefabriek van Australian. Ik voel me net Sjakie in de chocoladefabriek en mag alles proeven. Hoe leuk zijn de valentijnsharten… en ik heb er zelfs één gekregen dit jaar. ‘s Avonds ga ik met een vriendinnetje bij Coffee & Coconuts eten en daarna doen we nog een drankje bij Hoppe, waar ik op vrijdag vaak te vinden ben.

Zaterdag
Ik ga elke zaterdag naar de Noordermarkt in de Jordaan en drink dan een koffie bij Coffee Roasters en lees het Parool. Ik vind dit zo relaxt, dat daar nooit iets tussenkomt. Daarna spreek ik af met een vriendinnetje en we eindigen in de hotelbar van het art’otel en lopen daarna door naar restaurant 5&33 en delen daar de lekkerste truffelpasta die ik ooit gegeten heb. Chef Mattia brengt ons als verrassing nog een Tiramisu. Wat een fijne afsluiter!

Zondag
Ik ga naar yoga en spreek daarna af bij Lavinia met mijn beste vriend. Je kunt hier super leuk ontbijten en alles van het buffet is lekker. Daarna ga ik naar Den Haag voor de verjaardag van mijn moeder. Ze viert het in stijl, met een glaasje Ruinart champagne. Daarna ga ik terug naar Amsterdam en sluit de week af met een good old fashioned Hamburger van Geflipt.

 • ontbijtje
  Ontbijtje op kantoor...
 • thee
  Mijn lievelingsthee met een dagelijkse spreuk
 • 4. Spotted, mijn eigen restaurant in Tel Aviv. Dreams CAN come true!
  Spotted, mijn eigen restaurant in Tel Aviv. Dreams CAN come true!
 • tbt
  TBT, villa massa press trip... Ontdek de magische ingredienten
 • scandinavian embassy
  Lunch meeting met de lekkerste koffie bij Scandinavian Embassy
 • risotto
  Snelle risotto met een topping van parrano
 • break
  Koffie break at Maison PR
 • valentijn
  Het is bijna Valentijn! Ik heb mijn aankopen vast gedaan!
 • coconuts
  Eten met beste vriendin bij Coffee & Coconuts
 • high tea
  High tea met de heerlijke nieuwe Snapper van Australian
 • belvedere
  007 Belvedere has arrived at the maison... Laat het weekend maar beginnen!
 • saturday
  Saturday rituals...
 • undercover
  Undercover op zoek naar nieuwe hotspots!
 • dinnerdate
  Dinnerdate bij 5&33. Iets te vieren? Tip, de truffelpasta!
 • Lavinia
  Ontbijt bij Lavinia
 • ruinart
  A glass of Ruinart champagne a day keeps the doctor away!
 • hamburger
  Tijd voor een hamburger!
 • Gili Papier
  Gili Papier

www.maisonpr.nl

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties