0

daisy oppelaar food diary 640Ben jij ook altijd zo nieuwsgierig wat voor eetgewoontes andere mensen hebben? In de nieuwe rubriek Food Diary geven BN’ers, bloggers en mensen uit de mode, beauty en lifestyle wereld een kijkje in hun leven en verklappen wat ze eten! Dit keer Daisy Oppelaar (1 meter 80 en 63 kg) van ILoveHealth.nl!

“Ik ben dol op eten! En met een site als I Love Health, is dat bij voorkeur natuurlijk gezond. Voor mij betekent gezond eten dat ik zo veel mogelijk puur en onbewerkt eet. Maar ik doe dit wel in een 80/20-verdeling. 80% gezond en bewust en 20% van de tijd mag ik eten waar ik zin in heb, ook als dit niet zo gezond is. Dat is voor mij de perfecte balans! Vaak is dat in het weekend als ik een etentje, borrel of verjaardag heb. Deze dag uit mijn eetdagboek is doordeweeks en wel heel ‘netjes’, zonder ongezonde dingen.

Ik start elke dag met een glas lauwwarm water met citroen en vervolgens een shotje tarwegras. Soms vers, soms gemaakt van tarwegraspoeder. Niet lekker, maar de vitamine boost is het meer dan waard!

Ontbijt
Mijn favoriete ontbijtje: havermout met banaan en blauwe bessen uit de oven. Ik maak het met water en strooi er nog wat walnoten over. Omdat ik vanuit huis werk heb ik ’s ochtends wat meer tijd om zulke ontbijtjes te maken.

Tussendoor
Ik snack een appel in stukjes en strooi er kaneel over. Dit is goed voor het stabiel houden van de bloedsuikerspiegel.

Lunch
Mijn lunch bestaat uit een kom zelfgemaakte Arabische auberginesoep. Erbij eet ik nog twee vezelcrackers met hüttenkäse, tomaat en kiemen.

Tussendoor
Voor een foodworkshop die ik afgelopen zaterdag gaf, heb ik brownie kokosballen gemaakt. Er liggen er nog twee in mijn koelkast die ik oppeuzel bij een kop thee. Zo lekker joh! En fijn dat dit guilt-free snacken is! Vlak voor het eten neem ik nog een stuk komkommer.

Diner
Ik bak een kabeljauwfilet in kokosolie en eet erbij een quinoa salade met gegrilde groentes.

Ik drink de hele dag veel kruiden- of groene thee en water. Ook heb ik ’s avonds gesport: een uurtje kickboksen!”

  • blueberry banana havermout uit de oven 2
  • IMG_4955
  • IMG_4373
  • IMG_2216

www.ilovehealth.nl

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties