0

De hele wereld Twittert er tegenwoordig vrolijk op los, zo ook de redactieleden van I Love Beauty News. Naast alle ins en outs over de website houden we je op de hoogte over al onze belevenissen, want we maken wat mee op de redactie! Modeshow hier, persborrel daar en ondertussen moet de site ook nog geupdate worden. Wil je niks missen? Volg dan nu de ILBN crew op Twitter!

I Love Beauty News HQ
Volg de I Love Beauty News Twitter, zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes, wat er gebeurt op de redactie en van alle Beauty events! Follow us @ Twitter!
Annic – Founder & Director
Nieuwsgierig wat een de founder & director van ILFN allemaal meemaakt? Naar welke openingen, feestjes en lanceringen zij gaat? Wat er in alle goodie bags zit en wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes? Volg haar dan nu op Twitter!

Eva – Sales Manager
Eva is onze Sales Manager. Zij is verantwoordelijk voor alle online sales en is 5 dagen per week druk aan de telefoon en aan het mailen met de meest leuke webshops en merken! Wil jij weten met wie? Volg haar dan op Twitter!
Tamar – Office Manager
Tamar zorgt er samen met Annic voor dat alles achter de schermen van I Love Fashion News HQ op rolletjes loopt. Samen bedenken zij de leukste samenwerkingen en producten voor de webshop. Daarnaast zorgt Tamar er ook nog eens voor dat jullie iedere dag weer de leukste vacatures en stages kunnen vinden op I Love Vacature News. Volg haar mode-avonturen via Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties