0

NorthNorth vierde afgelopen maandag alweer haar tweede verjaardag. We hadden jullie al een kleine update gegeven over haar danskunsten (bekijk het lieve filmpje hier), over de aanwezigen en wat er in Disneyland allemaal is gebeurd. Inmiddels heeft Kim Kardashian meer foto’s gepost én zijn er een aantal interessante verhalen boven gekomen.

Het afgaan van alle attracties was voor de papa van de birthday girl érg vermoeiend. Toen de hele bende in de zaal zat van een Frozen sing-a-long besloot Kanye dan ook eventjes zijn ogen dicht te doen. Maar als wereldbekende popster kan je er natuurlijk op rekenen dat daar een kiekje van wordt gemaakt en zo komt het dus dat we Kanye zien dutten op de verjaardag van zijn dochter.

Terwijl Kanye moeite had met zijn ogen open houden waren Kylie en haar rumoured vriendje Tyga bijna te laat. Tyga werd dan ook aan de kant gezet door een agent, omdat ze maar liefst  27 km/h te hard reden. Daarnaast had de rapper getint glas en geen nummerborden op zijn auto. Ze schijnen er zonder boetes van af zijn gekomen en hebben gelukkig Norths verjaardagsfeestje nog gered!

Benieuwd naar de nieuwe foto’s van deze vrolijke dag? Scroll dan door naar beneden!

 • North Disneyland 6
  @kimkardashian: "do you wanna build a snowman?"
 • North Disneyland 5
  @kimkardashian: "Happy Cake Northie! "
 • North Disneyland 1
  @kimkardashian: "Kiki & Kenny Take Disneyland"
 • North Disneyland 2
  @kimkardashian
 • North Disneyland 3
  @kimkardashian: "Selfie with Mickey & Minnie"
 • North Disneyland 4
  @kimkardashian: "30 years later & now celebrating our kids parties! "

(Beeld: www.instagram.com/KimKardashian)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties