0

but workout 1502014 werd uitgeroepen tot het jaar van de billen, maar we zijn nog lang niet over deze obsessie heen. Een stevig, hoge Brazilliaanse kont wint het voor ons permanent van zijn Nederlands evenbeeld: een spijkerbroek die rondom de tush helemaal lubbert, doordat er niet genoeg vulling in de buurt te vinden is…

De Kardashian dames laten ons via Instagram maar al te graag zien hoe hard zij zich uitsloven in hun private gym of in hun vaste sportschool. Dat het allemaal niet zo luxe hoeft om een geweldige kont te creëeren bewijst deze video van het Popsugar Fitness.

De pilates lerares van Hayden Panettiere, genaamd Heather Dorak, neemt je in de video mee door een 10 minuten durende workout, waarbij je beide billen apart onder handen neemt. De enige benodigdheden bij de workout zijn dumbbells, máár die kan je ook achterwege laten. Dit wordt zelfs aangeraden als je niet al heel getraind bent.

Het fijne is dat de drie dames in de video de hele tijd met je mee zweten en je dus ook zelf de tijd niet hoeft bij te houden. Zelfs de fitness girls hebben het zwaar met deze workout dus als jij tussendoor écht even moet rusten, hoef je je daar absoluut niet lullig over te voelen. O en je doet tijdens deze sessie precies NUL squats: is weer eens wat anders.

Met deze video heb je echt een goudmijntje van een billen workout te pakken, spierpijn is gegarandeerd en een onweerstaanbare kont ook. Snel dus je sportkleding en yogamatje uit de kast, dan kan je direct in je slaap- of woonkamer aan de slag!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties