0

vivienne 150Vivienne Westwood is fashion’s queen of punk en ondanks haar 73 jaar nog altijd enorm populair! De Britse designer is niet vies van een beetje controverse en poseerde bijvoorbeeld al samen met Pamela Anderson voor een campagne van haar merk.

Maar ook buiten de modewereld worden Vivienne’s designkunsten erkend. Haar laatste side job was het inrichten van Los Angeles’ grootste penthouse hotelkamer. Het appartement is maar liefst 1020 vierkante meter groot en is van het Londen West Hollywood Hotel.

Voor een nachtje in de waanzinnige suite leg je iets meer dan 23.000 euro neer, een gigantisch bedrag! Wat je ervoor terug krijgt is een enorm stylish optrekje met exclusieve meubels en kunst, speciaal ontworpen voor de suite. In de ruimte vind je ook veel van Westwoods’ kenmerkende prints terug. Als kers op de taart mag je na je overnachting een uur exclusief in LA’s Vivienne Westwood winkel doorbrengen en shoppen met korting!

In het optrekje kan je een feestje geven voor maar lieft 300 mensen. Met een prachtig uitzicht over heel LA verwachten wij dat dit een hotspot wordt voor exclusieve evenementen!

Bekijk de foto’s van het stylish optrekje hier

  • vivienne 500
    Vivienne Westwood (rechts) in een van haar eigen campagnes.

(Beeld: www.viviennewestwood.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties