0

andre 150Kim Kardashian is al een tijdje geleden in het huwelijksbootje gestapt met manlief Kanye West, maar de grote dag staat nog in ons geheugen gegrift. Naast dat ze blijkbaar een vijand heeft gevonden in een Oekraïense journalist, is modegrootheid Andre Leon Talley ook bepaald niet blij met de reality ster.

Op de grote dag van het sterrenkoppel was Andre Leon Talley ook aanwezig en toen hij afgelopen woensdag te gast was bij Watch What Happens Live kreeg hij de shock van zijn leven. Ondanks dat hij een contract ondertekend had waarin hij toestemming gaf om de beelden uit te zenden waar hij op staat, is Andre er volledig uitgeblurred. Zelf wist de modegrootheid helemaal niet dat dit het geval was, pas nadat een gast in het publiek hem vroeg wat daarvan de reden was.

Tot zijn grote verbazing vroeg hij aan de presentator van het programma: “Was I blurred out? What?! Oh my goodness, I signed a big release. Oh no, Kim’s gonna hear from me tonight.” De reality ster heeft geluk dat ze extra beveiliging heeft ingehuurd, want Andre heeft dus nog een appeltje met haar te schillen!

  • andre
  • kim thumb 640

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties