0

rihanna charlie sheen ruzie 150Als er één iemand is waarmee we geen ruzie zouden willen hebben, dan is het Rihanna wel. Toch zag Two and a Half Man acteur Charlie Sheen dat anders en ging helemaal los op Twitter vanwege iets wat was gebeurd in een restaurant.

De acteur ging met zijn verloofde (nummer hoeveel?!), pornoactrice Brett Rossi, uit eten voor haar verjaardag en toen bleek dat Rihanna in hetzelfde restaurant zat. Omdat Brett een grote fan is van Rihanna, liet Charlie bij haar een attentie bezorgen door het restaurantpersoneel met de vraag of ze even bij hun wilde komen zitten.

Rihanna zag dat niet helemaal zitten omdat er teveel paparazzi aanwezig zou zijn en liet weten ze een andere keer te willen ontmoeten. Niet geheel onredelijk, misschien omdat ze ook gewoon rustig wou dineren, maar Charlie Sheen werd furieus en ging helemaal los op Twitter.

In een lang epistel liet hij weten dat hij al zo lang aan de top stond omdat hij altijd tijd nam voor iedereen en haar ster snel zou doven omdat zij dit niet deed. Ook zei hij dat ze geen respect heeft voor ‘mensen die haar voorgingen’ en in een latere tweet ging hij nog even los op haar roze haar én haar accent.

Rihanna liet via Twitter weten dat ze hem tamelijk kinderachtig vond en veranderde haar profielachtergrond op het social medium in een foto van het hoofd van Charlie op een klein lichaam.

  • Rihanna
    Rihanna
  • Charlie Sheen
    Charlie Sheen
  • Brett Rossi en Charlie Sheen
    Brett Rossi en Charlie Sheen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties