0

favorite snack of lonneke nooteboom style my dayNatuurlijk weet iedereen dat drie maal daags een ‘grote maaltijd’ eten een must is, maar zo nu en dan heb je ook zin in een snack tussendoor. In deze rubriek onthullen BN’ers, bloggers en mensen uit de mode, beauty en lifestyle wereld wat hun favoriete tussendoortje is. Dit keer de favoriete snack van Lonneke Nooteboom van StyleMyDay.nl!

“Mijn favoriete snackmoment? Nou, daar kan ik heel kort over zijn! Dat is de power-snack die bedacht is door mijn vriendin Maud van Foodies in Heels!

Wat ik belangrijk vind in een snack zijn eigenlijk drie dingen. Het moet me energie geven, want in een druk en hectisch leven kun je soms een dip krijgen in je energielevel en dat kan ik dus echt niet gebruiken! Ook moet het gezond en verantwoordt zijn en, héél belangrijk, het moet natuurlijk lekker zijn. Nou deze snack doet dat dus alledrie. Door de rauwe cacao (bevat een hoge magnesiumwaarde) en de maca krijg je bergen energie. Ook zitten er dadels, vijgen, chiazaad, kokos en zonnebloempitten in: allemaal supergezond. En aangezien ik een ongelofelijke choco-addict ben, vind ik hem dus ook super lekker!

Ik stop ze altijd in een bakje in de koelkast en dan kun je ze echt lang bewaren. Perfecte combi toch? Choco+gezond+energie= Healty Favorite Snack Moment! Ik eet de kleine versie als tussendoortje als ik onderweg ben: ideaal om mee te nemen en het geeft je dus instant-energie. De grote versie is een echte lunchreep: mega machtig maar héérlijk met een soya-latte. Bekijk het recept hier op StyleMyDay.nl!”

  • stylemyday (26 van 85)
  • stylemyday (1 van 1)-2
  • stylemyday (27 van 85)
  • stylemyday (22 van 85)

www.stylemyday.nl

(Beeld: Audrey Victoria)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties