0

daisy oppelaar 150Natuurlijk weet iedereen dat drie maal daags een ‘grote maaltijd’ eten een must is, maar zo nu en dan heb je ook zin in een snack tussendoor. In deze rubriek onthullen BN’ers, bloggers en mensen uit de mode, beauty en lifestyle wereld wat hun favoriete tussendoortje is. Dit keer de favoriete snack van Daisy Oppelaar van het blog I Love Health.nl!

“Mijn favoriete tussendoortje is een groene smoothie. Als ik ’s ochtends mijn ontbijt maak, bedenk ik mij ook vast waar en wat ik de rest van de dag ga eten. Goede voorbereiding is het halve werk als je gezond wilt eten en leven! Omdat ik altijd wel groene bladgroente en fruit in huis heb, is een groene smoothie ideaal om te maken. Het kost je nog geen 5 minuten en je hebt wel een mega gezond tussendoortje. Een groene smoothie is ook een goede manier om gemakkelijk veel groentes binnen te krijgen.

Er zijn honderden smoothie recepten te bedenken, maar één van mijn favorieten is deze:
1 banaan, 1 peer, 2 flinke handen spinazie en een glas water. Super simpel! Soms vul ik het nog aan met wat superfoods als chia zaad of maca poeder, afhankelijk van of ik het nodig heb. Ik heb een handig flesje waar ik de smoothie vervolgens in doe, dop er op en gaan!”

  • IMG_2634
  • IMG_3675
  • prei kiemen smoothie
    Prei kiemen smoothie

www.ilovehealth.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties