0

Ik vertelde je onlangs over mijn favoriete apps. Maar, ik vind het ook leuk om anderen daarnaar te vragen. Daarom stelde ik Aranka, de founder van #FITGIRLCODE de vraag: wat zijn jouw favoriete apps? Ze vertelt:

1. Instagram
Met vijf Instagram accounts is dit mijn meest gebruikte app. Welke accounts ik heb? @Aranka_fgc, @fitgirlcode @fitgirlcodenl @joghacom & @mrcoopercat (mijn dikke Britse korthaar kater)

2. Facetune
Om de foto's op Instagram te bewerken. Niet persee om mijn gezicht te bewerken maar om productfoto's te bewerken. Met facetune kun je naast puistjes weghalen ook de kruikels uit je bed strijken als je een leuke morning post hebt gemaakt

3. Google maps
Deze omdat ik anders nooit thuis zo komen. Ik vind google maps veel beter dan kaarten (standaard op je iPhone), misschien omdat het een vrouwenstem is.

aranka fitgirlcode

4.Myfitnesspal
Dit is een app om je voeding in bij te houden. Je kan je eten vaak scannen en MFP rekent voor je uit wat je nog kan eten, of je al voldoende eiwitten binnen hebt gekregen en je kan ook nog eens spieken bij andere MFP gebruikers.

5. Snapchat
Annic heeft mij tijdens een persreis naar St. Tropez overtuigd om dit te gaan gebruiken. Ik vind Snapchat erg leuk. Omdat ik heel veel foto's maak die niet Insta-proof zijn maar wel leuk om te delen. Je kunt mij volgen: ArankaWorld.

www.fitgirlcode.com

Beeld: Reneé Streefkerk

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties