0

Fashionspots We LoveAmsterdam – In onze deze nieuwe rubriek zullen we regelmatig een fashionspot uitlichten met handige tips en leuke shops. We trappen af met onze thuisbasis Amsterdam. Hoewel de Kalverstraat en de Nieuwe Dijk tot het meest bezochte winkelgebied van de stad behoren, worden de echt leuke winkels massaal vergeten.Tijd om hier verandering in te brengen dus!

Neem eens een kijkje in de negen straatjes. Hier vind je veel boetieks en tweedehands winkeltjes zoals Laura Dolls waar je geweldige vintage jurken vindt. Kralenwinkel Beadies in de Huidenstraat is ook zeker een bezoekje waard. Vervolg je weg naar de Rozengracht om je te vergapen aan de mooie merken in SPRMRKT, een designhop met bijzondere labels als Comme des Garcons en Acne Jeans.

Op maandagochtend is de Noordermarkt in de buurt van de Westerkerk een echte aanrader. Deze tweedehands markt is vaste prik voor menig stylist, ontwerper en ook BN’ers komen hier graag. Net als in het modepaleis van Jos van RAAK, gevestigd in een groot hoekpand op de Leidsestraat. Sluit deze ultieme shopdag af op het Spui bij de INDIVIDUALS Store, via dit label  krijgen afgestudeerde ontwerpers van modeacademie AMFI de kans om hun ontwerpen te verkopen.
Amsterdam
(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties