0

FASHIONISTA OF THE WEEK Yasmin Meets FashionIedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Yasmin van Yasmin Meets Fashion ons weten waar zij haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Yasmin zou het liefst een paar Pistol Boots van Acne of een paar goede look-a-likes in haar kast hebben staan. Waar ze het meest trots op is? Haar zwarte leren shopper van Zara! Bekijk en lees meer over haar stijl hieronder.

yasmin meets fashion

Wie is je favoriete designer?
Ik heb niet echt een favoriete designer, ik haal veel inspiratie uit verschillende collecties van verschillende modehuizen. Wel moet ik zeggen dat de collecties van Isabel Marant bij mij hoog op het lijstje staan, zij heeft zulke mooie items in haar collecties die ik graag in m’n kast zou willen hebben staan/hangen.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Ik vind het moeilijk om mijn stijl te omschrijven omdat ik van veel verschillende dingen houd. Het is een mix tussen vrouwelijk en stoer. Zo zie je mij op hakken en met rokjes maar ook op sneakers met een jeans. Het hangt heel erg van mijn stemming af hoe ik mij die dag kleed.

yasmin meets fashion

Wat is het favoriete item uit je kast?
Mijn zwarte Zara shopper die ik ook bij de outfit op deze foto’s draag. Ik wilde hem al zo lang en heb hem uiteindelijk van mijn vriend gekregen toen ik mijn propedeuse had gehaald. Ik gebruik de tas dagelijks, hij maakt elke outfit af en er past super veel in dus hij is ook nog eens heel handig.

yasmin meets fashion

Wie is je stijlicoon?
Ik haal de meeste inspiratie bij andere bloggers vandaan. Mijn favorieten zijn Andy Torres van Style Scrapbook, Chiara Ferragni van The Blonde Salad en Kristina Bazan van Kayture.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Ik draag hier een jasje van River Island, een blazer van Bershka, een bloesje van de Forever21, faux leather trousers van New Look, tas van Zara, een zonnebril van Brillenbaas en schoenen van Friis & Company.

yasmin meets fashion

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Ik wil heel graag de zwarte Acne pistol boots of een mooie meer betaalbare variant. Ook ben ik nog op zoek naar een mooie hoed.

yasmin meets fashion

yasminmeetsfashion.blogspot.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties