0

Iedere dinsdag zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Xiangou van het blog Stylish Wonders ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Xiangou heeft een stoere stijl met een vrouwelijke twist. Haar inspiratie haalt ze vaak uit andere blogs en sites. Bekijk de stijl van Xiangou hieronder!

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Ik mix graag vintage kleding met basic items van onder andere Zara en  H&M. Mijn stijl is stoer met een vrouwelijke twist. Ik draag bijvoorbeeld graag denim shorts met een bloesje of een gehaakt/kanten kledingstuk met chunky schoenen en een muts.

Wie is je favoriete designer?
Ik heb laatst een designer ontdekt; Patricia Chang. Normaal haal ik mijn inspiratie uit andere blogs en sites zoals lookbook, maar van haar wil ik wel de gehele collectie hebben. Ze combineert vrouwelijke elementen met stoere, gekke vormen en prints.

Wie is je stijlicoon?
Voor mij is dat Alexa Chung, haar stijl is edgy, nonchalant en chic tegelijk.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Dat is een lastige vraag! Ik heb meerdere favoriete items. Op dit moment kies ik voor mijn Deandri schoenen, ze zijn lekker opvallend en kunnen een outfit echt afmaken.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
De Tardy platforms van Jeffrey Campbell en voor de langere termijn (als dat ooit haalbaar is) is dat de PS11 van Proenza Schouler.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Mijn jas, bloes en schoenen komen allemaal van de kringloop. De rok is van H&M en de tas heb ik op een rommelmarkt gevonden.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected].

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties