0

FASHIONISTA OF THE WEEK Thirteen Tales Of FashionIedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Maud van Thirteen Tales Of Fashion ons weten waar zij haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Maud heeft flink wat designeritems op haar wensenlijstje staan. Net zoals iedereen droomt ze van een Chanel Boy Bag en een Cartier Love Bracelet. Ze heeft pas de Isabel Marant Bobby wedge sneakers gekocht, dus die wens is in bestelling gegaan. Lees en bekijk hieronder meer van haar stijl!

Thirteen Tales Of Fashion

Wie is je favoriete designer?
Mijn favoriete designer op dit moment is Marc Jacobs. Geweldig dat hij zijn eigen lijn heeft, maar ook ontwerpt voor het klassieke modehuis Louis Vuitton. Maar als ik terug kijk in de tijd, zijn voor mij Gabrielle Chanel en Yves Saint Laurent favoriet, omdat zij voor hun tijd vernieuwend waren en andere ontwerpers vandaag de dag nog steeds inspireren. Oh ja! Sinds het nieuwe ontwerp team van Kenzo, heb ik de ‘tiger fever’ te pakken!

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Dat is een lastige. Ik hou me niet aan een stijl vast. Het is maar net hoe ik me voel. Van heel girly de enige dag, ga ik naar boyisch de andere dag. Minimalistisch of excentriek, het is allemaal in mijn wardrobe te vinden.

Thirteen Tales Of Fashion

Wat is je favoriete item uit je kast?
Pff, dat is een moeilijke. Ik heb er eigenlijk meerdere. Maar mijn Louis Vuitton Speedy 30 heeft toch een speciaal plekje in mijn hart. Dat is mijn eerste designer tas, waar ik zelf voor heb gewerkt. Ik heb hem mezelf cadeau gegeven voor mijn 16e verjaardag. Dus daar ben ik wel trots op. En mijn moeders eerste horloge, wat nu ook mijn eerste horloge is, heeft een speciale waarde voor mij.

Thirteen Tales Of Fashion

Wie is je stijlicoon?
Ik heb niet een specifiek stijlicoon. Qua celebrities, vind ik Olivia Palermo, Blake Lively en natuurlijk de Olsen Twins heel inspirerend. Maar ik laat me ook graag inspireren door verschillende fashion bloggers zoals bijvoorbeeld de Nederlandse Lizzy van der Ligt. Carine Roitfield (voormalig hoofdredacteur Vogue Paris) en Emanuelle Alt (de huidige hoofdredacteur Vogue Paris) zijn voor mij ook grote inspiratiebronnen.

Thirteen Tales Of Fashion

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Ik heb net nieuwe Isabel Marant Bobby wedge sneakers aangeschaft, dus die kan ik van mijn lijstje schappen. De Valentino Lock Mini in het groen, die zou ik zo graag willen, even sparen dus! En ja, de onbereikbare items zoals de Chanel Boy Bag en de Cartier Love bracelet. Dromen mag toch? :-)

Thirteen Tales Of Fashion

Wat heb je op deze foto’s aan?
Op deze heerlijke zonnige dag in Parijs draag ik mijn nieuwe vintage jasje met pailetten, gekocht bij Episode in Parijs. Mijn vintage bontjas is ook van Episode, alleen dan in Amsterdam gekocht. Ik draag een jurkje en slip-ons van Zara. Mijn favoriete items van dit moment, American Apparel beanie en mijn Ray Ban aviator met gespiegelde glazen. En mijn moeder’s Mulberry tas.

thirteentalesoffashion.blogspot.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties