0

FASHIONISTA OF THE WEEK Taria-Ann van FrunettteIedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Taria-Ann van het blog Frunettte ons weten waar zij haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Taria-Ann zoekt inspiratie in de outfits van blogger Kenza Zouiten en is dol op de looks van Olivia Palermo. Haar ultieme modedroom? Een échte Céline tas!

taria-ann 1

Wie is jouw favoriete designer?
Ik heb eigenlijk geen favoriete designer, vind er zoveel leuk! Maar als ik echt zou moeten kiezen dan word het Karl Lagerfeld voor Chanel. Ik houd van zijn klassieke ontwerpstijl waarbij je telkens ziet dat het echt Chanel is maar toch op een moderne manier.

Hoe zou jij jouw stijl omschrijven?
Ik kleed me eigenlijk elke dag naar mijn mood. Ik ben heel erg van het classy en zo shop ik meestal ook. Maar er zijn ook dagen dat ik gewoon bijvoorbeeld lekker voor sneakers ga onder een rokje.

taria-ann 2

Wat is het meest favoriete item uit jouw kast?
Mijn sneaker wedges van ZARA. Ik ben eigenlijk helemaal geen sneaker type maar van de sneaker wedges van Isabel Marant, die helaas buiten mijn budget vallen, moest ik een mooie variant hierop hebben en dat zijn die van de ZARA geworden. Ik was meteen verkocht toen ik ze zag en ze lopen ook nog eens super lekker!

taria-ann 5

Wie is jouw stijlicoon?
Kenza Zouiten van het zweedse blog Kenzas. Zij kan werkelijk alles mixen en matchen in haar outfits en het staat haar allemaal, van sneakers tot torenhoge Jeffrey Cambells. Ook Olivia Palermo is een stijlicoon van mij; prachtig hoe ze steeds komt met vernieuwende dingen!

taria-ann 3

Wat staat er op dit moment op jouw wishlist?
Een echte Céline tas. Ik kijk regelmatig op hun site en vind eigenlijk bijna elke variant wel mooi! Ook de Zoe Oxford Hologram shoes van Nastygal staan op nummer 1 op mijn wishlist.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Een hoed van H&M, een ketting van H&M, een jurkje van Mango en schoenen van Bershka.

taria-ann 4

www.frunettte.blogspot.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties