0

Iedere dinsdag zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Stephanie Abu-Sbeih van het blog Satisfashion, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Stephanie houdt van haar Isabel Marant sneakers en daarnaast wil ze de complete collectie van Zara hebben. Maar natuurlijk heeft ze nog meer dingen waar ze dol op is…

Lees dit hieronder en bekijk meteen ook Stephanie’s stijl!

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Mijn stijl is vrouwelijk, maar met een edgy touch. Ik hou ervan om simpele basics te combineren met één opvallend item.

Wie is je favoriete designer? 

Hm lastig! Ik denk dat ik ga voor Alexander Wang. Ik ben groot fan van zijn kleding en vind zijn collecties erg mooi. Ik zou graag een item van hem willen bezitten! Isabel Marant staat trouwens ook hoog op mijn lijstje. Heb je haar Fall 2012 ready-to-wear collectie al gezien? Love it!

Wie is je stijlicoon?
Niet bepaald een beroemde celebrity, maar mode blogger Kenza Zouiten. Ik volg haar blog nu al 3 jaar en haar stijl blijft me inspireren. Op haar blog schrijft ze over feestjes, vakanties en vooral haar outfits. Ook in dit opzicht is ze een groot voorbeeld voor mij.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Mijn Isabel Marant Bekket sneakers. Ik heb ze pas geleden gekocht en ben er super blij mee!

Wat staat er op dit moment op je wishlist?

De gehele Zara winter collectie! Haha. Als ik moet kiezen ga ik voor Zara’s biker laarsjes met studs. Heerlijk voor de winter en ze zien er ook nog eens erg fashionable uit!

Wat heb je op deze foto’s aan?
Mijn trui en jeans komen van de Zara en mijn sneakers zijn van Isabel Marant. De armbandjes die ik om heb zijn van Charming by Ti Sento, Pandora en Buddha to Buddha.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties