0

Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Robin Sue, van het blog What is a Robin, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Nieuwsgierig naar haar outfit en waar ze alles heeft gekocht? Bekijk hier de foto’s

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik zit in het laatste jaar van mijn studie P&O. Daarnaast ben ik veel bezig met bloggen, houd ik van bakken en gitaar spelen.

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
Ik vind het heel lastig om mijn stijl te beschrijven ik houd heel erg van meisjes-achtige jurkjes met bloemetjes en kraagjes. Maar ik houd ook van de wat stoerdere boy-ish achtige outfits. Ik denk dat het een mix tussen deze twee stijlen is.

Heb je een favoriete designer?
Alexander Wang.

Heb je een stijlicoon?
Meerdere, ik haal mijn inspiratie overal vandaan (blogs, sites, tijdschriften etc.). Maar Alexa Chung en Mischa Barton zijn wel een grote inspiratiebron voor mij.

Wat is het favoriete item in je kast?
Mijn chelsea boots, ze zijn zo makkelijk te combineren en zitten heerlijk! Ik heb ze daarom ook meteen in twee kleuren gekocht.
Wat staat er bovenaan je wish list (en zou je kopen als je heel veel geld had :-))?
Heel veel! Maar als ik veel geld had zou ik als eerste de Charlotte Olympia cat flats en de Alexander Wang Diego Bucket bag kopen.

Wat heb je aan op de foto?
De denim blouse is van primark. De heerlijk grote en warme trui is van Monki en de chelsea boots zijn ook van Monki. De tas heb ik echt al jaren geleden gekocht op internet.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected] en wie weet sta jij binnenkort in deze rubriek.


www.whatisarobin.blogspot.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties