0

Iedere dinsdag zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Rielle Koeslag van het blog It’s Raining Heels And Sneakers, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Rielle is pas net begonnen met haar blog en is dol op haar Isabel Marant sneakers. Ze heeft maar liefst twee verschillende paren! Daarnaast zou ze graag een Alexander Wang tas willen hebben.

Bekijk Rielle’s stijl hieronder.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Dat is heel verschillend, ik probeer elke outfit anders dan anders te maken en de nadruk op verschillende dingen te leggen. Soms draag ik sportievere kleding, soms een printje, en soms ook heel netjes, maar wel altijd anders.

Wie is je favoriete designer?
Ik ben waarschijnlijk niet de eerste die dit zegt: Isabel Marant. Ik vind altijd (bijna) alles van haar collectie mooi, het past gewoon goed bij mij. Ook Alexander Wang en Balmain behoren tot mijn favorieten. Het is nattuurlijk allemaal wel prijzig, maar dan heb je ook wat.

Wie is je stijlicoon?
Ik heb er verschillende: Mary-Kate Olsen draagt geweldige dingen. Maar ook bloggers zoals Sandra van 5 Inch And Up, Lucy van Lovely By Lucy en Camille van Camille Over The Rainbow.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Dat zijn er twee. Mijn Isabel Marant sneakers, de Betty’s en de blauwe Beketts zijn in mijn bezit en ik heb er heel lang en hard voor gewerkt om ze te kunnen betalen. Dus daar ben ik best trots op. Ook is de ring van mijn oma mijn favoriet en een mooie herinnering aan haar.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Een designertas die staat er al eeuwen op, liefst eentje van Alexander Wang. Hoger op mijn lijstje staat nog een bomberjack en een nieuw paar New Balance.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Op de foto’s draag ik een top van Acne, een geperforeerde rok van de Zara, Sneakers van Isabel Marant (mijn favoriete), een neon ketting van de Zara en een armband van de H&M.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties