0

Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Renske van Zutphen, van het blog Fashion Flamingo, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Renske studeert aan het AMFI-Amsterdam Fashion Institute en heeft een passie voor mode. Marc Jacobs en Phillip Lim zijn slechts twee van haar favoriete designers. Renske is niet in een hokje te plaatsen, ze mixt verschillende stijlen en raakt geïnspireerd door Miroslava Duma. Lees snel verder voor alle ins and outs over deze fashionista.

Hoe zou jij jouw stijl omschrijven?
Als een mix van verschillende stijlen, mijn outfits verschillen per dag. Ik hou erg van mixen & matchen, om een bepaald kledingstuk op zoveel mogelijk manieren te combineren.


Wie is je favoriete designer?
Ik heb niet één bepaalde favoriet, maar als ik er paar moet noemen zeg ik Marc Jacobs, Phillip Lim, Alexander Wang en Isabel Marant.

Wie is je stijlicoon?
Miroslava Duma, ze draagt vaak erg inspirerende outfits.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Mijn Marc by Marc Jacobs mouse flats.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Te veel! Maar bovenaan mijn lijstje staat toch wel de 3.1 Phillip Lim ‘pashli’ Satchel.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Mijn broek en trui zijn van Zara, armband en ring zijn van Marc by Marc Jacobs. De schoenen heb ik gehaald bij River Island, ketting is van H&M en zonnebril van Ray-Ban. De tas heb ik gekregen, hij is al meer dan vijftig jaar oud en is merkloos.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected].

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties