0

FASHIONISTA OF THE WEEK Nishita van Jardin de la ModeIedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Nishita van het blog Jardin de la Mode ons weten waar zij haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Nishita is dol op haar Sam Edelman hakken en droomt ‘s nachts over een Falabella bag van Stella McCartney. Nieuwsgierig naar haar stijl? Bekijk en lees het dan snel hieronder!

nishita jardin de la mode

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Mijn stijl is vaak basic met een knallende grote accessoire, of juist super kleurrijk. Ik heb niet echt één bepaalde stijl, maar zelf hou ik ervan als het basic is voor ‘every day‘ maar dat je outfit er toch NET ietsjes uitspringt tussen de anderen!

Wie is je favoriete designer?
Een favoriete designer heb ik helaas niet, ik koop wel veel Michael Kors. Maar mocht ik iets leukers zien ga ik daar ook gewoon voor!

nishita jardin de la mode

Wie is je stijlicoon?
Ik vind Olivia Palermo, Sylvie van der Vaart en Kim Kardashian hun outfits vaak super gaaf.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Mijn Sam Edelman heels zijn absoluut mijn favorites! Ik kijk er denk ik in één week zeker drie keer naar! Helaas kan ik ze niet naar college aan, anders droeg ik ze elke dag!

nishita jardin de la mode

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Op het moment wil ik een echte Falabella Stella McCartney tas en de zebra print jacket van Zara.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Ik heb hier een Zara sequin top aan samen met mijn zalmkleurige broek en heels. De clutch heb ik samen met een vriendin zelf gemaakt.

nishita jardin de la mode

www.jardindelamode.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties