0

fashionista of the week fashion mindIedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Mirte, van het blog Fashion Mind, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Mirte heeft een stoere stijl, maar haar outfits blijven wel vrouwelijk dankzij mooie hakken. Het liefst combineert ze basic items met die laatstgenoemde blikvangers.

Bekijk haar stijl hieronder!

Wie is je favoriete designer?
Ik vind de schoenen van Isabel Marant ge-wel-dig. Maar deze liggen helaas boven mijn budget. En om daar nou voor te sparen, gaat me ook wat te ver. Wie weet heb ik in de toekomst m’n hele kast ermee vol staan. Let’s hope so! Verder ben ik fan van Alexander Wang en Balmain.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Ik zou mijn stijl omschrijven als vrouwelijk en stoer. Ik houd van basic outfits, hoge hakken en leren jasjes. Ik vind het niet mooi om veel verschillende items met elkaar te combineren, dus ik houd m’n outfits vaak rustig maar wel edgy.

Wat is je favoriete item uit je kast?
De favoriete items uit mijn kast zijn m’n basic shirts, jeans en hakken. Als ik deze drie maar heb, ben ik blij. Dit blijft wat mij betreft toch het mooist. Een basic t-shirt met een jeans en mooie hakken. Moeilijk om een favoriet te kiezen! Misschien dan toch het leren jasje? Zonder m’n leren jasjes ben ik nergens ;).

Wie is je stijlicoon?
Dit vind ik een lastige vraag. Ik heb niet echt een stijlicoon. Ik laat me veel inspireren door andere bloggers. Toch moet ik zeggen dat ik de stijl van Elin Kling wel heel erg mooi vind, dus dat zou je een stijlicoon kunnen noemen.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Op deze foto’s draag ik m’n leren jasje met spikes van ASOS die ik in de sale scoorde voor een kwart van de originele prijs. (zo blij!) Een basic wit shirt en broek van de H&M die ik zelf kapot heb geknipt. De enkellaarsjes komen uit mijn eigen webshop.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Op dit moment staat een mooie warme winterjas nog op mijn wishlist, maar ik weet niet of ik die nog ga vinden voordat het lente is ;). M’n leren jasjes met een vest eronder doen het ook prima als winterjas.

www.fashion-mind.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties