0

Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Martika Roelofs, van het blog Martika’s Fashion Corner, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Martika volgt een studie Modemanagement op het TMO in Doorn en heeft uiteraard een grote passie voor fashion. Ze is dol op het mixen en matchen van stijlen. Marc Jacobs en Isabel Marant zijn slechts twee van haar favoriete designers. Lees snel verder voor alle ins and outs over deze fashionista.

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
Ik zou mijn stijl omschrijven als een mix & match van verschillende stijlen. Ik vind het leuk om continu veranderingen in mijn stijl aan te brengen.

Heb je een favoriete designer?
Ik heb niet echt een favoriete designer maar als ik er een paar op moet noemen zijn dit Marc Jacobs, Isabel Marant en Alexander Wang.

Heb je een stijlicoon?
Olivia Palermo is voor mij een stijlicoon. Ik vind haar stijl echt geweldig! Hoe ze allerlei kledingstukken matcht zorgt altijd voor een hele gave look! Ze maakt een simpele outfit toch af door er net iets speciaals aan toe te voegen.

Wat is het favoriete item in je kast?
Op dit moment zijn mijn fur coat en mijn wedge sneakers mijn favo items in mijn kast. Vooral met dit weer is een fur coat onmisbaar, hij zit heerlijk warm en het is ook echt een eyecatcher die je outfit afmaakt. Daarnaast mijn wedge sneakers, ik heb er vier weken op moeten wachten maar ik ben er heel blij! Ze lopen heel lekker, en passen bij elke outfit!

Wat staat er bovenaan je wish list?
Een paar Louboutins!

Wat heb je aan op de foto’s?
Op deze foto’s heb ik een fur coat aan van H&M, gecombineerd met een burgundy pants van Vila en daaronder een paar pumps van de Primark. De look heb ik afgemaakt met een burgundy headband van H&M, een ring van Versace voor H&M, een ketting van de Primark en een tasje uit in een winkeltje op Malta.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected].

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties