0

Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Lian Galliard, van het blog Fashion Hoax, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Lian’s favoriete designer is Alexander Wang maar ze is ook nog steeds verliefd op haar Marc by Marc Jacobs tas. Benieuwd naar haar stijl en inspiratie? Bekijk het snel hieronder!

Lian Galliard van Fashion Hoax 1

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Vrouwelijk en edgy, maar altijd basic. Ik ben groot voorstander van ‘Less is more’. Ik vind het echter wel belangrijk om basic outfits wat interessanter te maken met bijvoorbeeld leer, studs, scheuren of bont. Daarnaast ben ik altijd erg gefocust op de juiste balans in een outfit. Niet alleen balans tussen basic en edgy, ook tussen edgy en vrouwelijk. Dit klinkt waarschijnlijk erg vaag! Ik bedoel te zeggen dat ik bijvoorbeeld nooit alleen maar leer zou dragen of een volledige baggy outfit. Een baggy jeans draag ik het liefst met een wat strakkere top of een paar goeie hakken, en een girly jurkje met een stoer leren jasje. Die balans bedoel ik ;)

Lian Galliard van Fashion Hoax 2

Wie is je favoriete designer?
Alexander Wang! Zijn collecties zijn altijd basic en edgy, the way I like it! Ook Balmain’s edgyness vind ik erg gaaf. Voor wat lol in een outfit ga ik voor Marc Jacobs, en dan vooral zijn accessoires. En zo zijn er nog veel meer designer die ik erg gaaf vind, maar als ik het lijstje af ga in mijn hoofd zijn het wel grotendeels Amerikaanse en Franse designers waar ik van hou. Ik denk dat dat de combinatie is van Franse vrouwelijkheid en Amerikaanse simplicity.

Wie is je stijlicoon?
Ik heb geen stijliconen, ik heb favoriete blogadressen en pinterest profielen. Mijn daily reads zijn onder andere Angelica Blick, COTTDS, Camille Over The Rainbow, The Fashion Guitar, Six Feet From The Edge, Fashion Mind, Elin Kling en Victoria Tornegren. Celebrities die me de laatste tijd steeds meer inspireren zijn Christine Centenera en Miranda Kerr.

Lian Galliard van Fashion Hoax 3

Wat is je favoriete item uit je kast?
Mijn nieuwe Zara boots die ik ook aan heb op de foto. Ik ben ook erg blij met mijn zwarte oversized jas van H&M. Beide items zijn redelijk nieuw. Ik word zo ontzettend blij van nieuwe aankopen, dat is eigenlijk niet gezond! Een wat ouder item uit mijn kast waar ik nog steeds verliefd op ben is mijn Marc by Marc Jacobs tas. Niet alleen vanwege het simpele model en de perfect combinatie van zwart en donkergrijs (wat overal bij past), ben ik ook erg gehecht aan de herinnering die de tas oproept. Ik heb het gekocht toen ik in New York was met mijn vriend. Ik moet altijd denken aan die geweldige trip als ik de tas bij me heb.

Lian Galliard van Fashion Hoax 4

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Een oversized jas (ik heb er al twee, maar ik ben zo fan van die trend, ik wil meer!), de Alexander Wang Twisted Top en See by Chloé Scarlette laarsjes (ze zitten in mijn shoppingbag as we speak). Ik heb op dit moment niet zoveel op mijn wishlist. Zou ik wel moeten hebben, want mijn verjaardag komt er aan. Ik was heel lang opzoek naar de perfecte knit, maar daar ben ik onlangs goed voor geslaagd. Even als fijne zwarte booties en een lichte jeans. Ik ben op dit moment tevreden met mijn kledingkast. Helaas zijn dit soort momenten vaak van korte duur bij mij ;).

Lian Galliard van Fashion Hoax 5

Wat heb je op deze foto’s aan?
Mango oversized jas – H&M knit – Nelly rok – Zara puntige booties – Marc by Marc Jacobs tas – H&M beanie.

fashionhoax.creatorsofdesire.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties